Afrikaanse vrouwen

1 Afbeelding
Langs deze weg wil ik graag mijn kennissenkring een beetje uitbreiden.Ik ben opzoek naar een leuke vriendschap liefst in de omgeving van Destelbergen.

sms LAMA naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een vrouw van tegengestelden: ik hou van gezellig thuis niets doen, samen een filmpje kijken en hangen in de zetel. Maar vraag me niet om te lang stil te zitten, want dan word ik gek. Ik ben graag bezig, plaatsen bezoeken, wandelen met...

sms LISAS naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Mijn kennismakingsartikel is nogal lang, te lang om in één keer door te nemen. Misschien wil je later nog eens terugkijken: ' Hoe was het nu weer?' ... Je suis qui je suis.

sms FRAGILE naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Wil iemand leren kennen die lief, eerlijk, oprecht en trouw is. Neen, ik ben niet veeleisend, dit zijn volgens mij gewoon de basisprincipes waar iedereen zich zou moeten aan houden.

sms TAAJ naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben het alleen zijn beu en zoek een maatje om samen gezellige en leuke dingen te doen, zodat het leven aangenamer wordt. Mijn grote wens is een knuffelbeer te vinden die ik dan op mijn manier kan verwennen met lekker taart....

sms EXOLOVE naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Ik hou van het leven, de natuur, de zon, lekker eten, reizen,... Maar bedenk mezelf steeds vaker dat het zoveel leuker zou zijn met een man naast mij :) Als die man dan ook nog eens sociaal, positief, milieubewust en sportief is, is dat helemaal...

sms DESTA naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Hallo, ik zoek een hele toffe vriendschap dat eventueel kan groeien tot een fijne relatie. Met twee is alles zoveel leuker. Groetjes.

sms CHIRA naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Ik zou graag kennis maken met mensen die houden van eenvoudig en natuurlijk leven, van muziek, lachen en die graag in de natuur vertoeven.

sms LIFE24 naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Hallokes allemaal, blijkbaar kom ik nogal makkelijk over als een barbiepop die enkel met haar uiterlijk bezig is. Af en toe moet je iets verder durven kijken dan een eerste voorbarige indruk ... ik daag je alsvast uit om dit te doen! Ben jij ook...

sms KAYA1985 naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Wat kan ik hier van mezelf vertellen? Ik blijf eerder liever bescheiden..Doe mijn werk,als opvoedster met hart en ziel..Doordat ik geregeld weekends werk en de weinige,maar goeie vriendinnen die ik heb al gesetteld zijn,ga ik weinig weg en...

sms NISA naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Ik zou graag kennis maken met mensen die houden van eenvoudig en natuurlijk leven, van muziek, lachen en die graag in de natuur vertoeven.

sms MAHDIS naar 7400 voor contact


1 Afbeelding
Hou van eerlijke betrouwbare mensen en hoop toch nog eens een prins op een wit paard te vinden. Profielen liefst met foto. Ik zie graag met wie ik praat.

sms LEWA naar 7400 voor contact


Ben je op zoek naar een buitenlandse liefde ? Dan ben je hier op de juiste plaats! Hier vind je dames die in België wonen en op zoek zijn naar de ware liefde. Wekelijks vind je hier nieuwe profielen terug en hopelijk zit er de liefde van je leven tussen. Je kan met deze dames snel & discreet in contact komen via sms.